У Львові сьогодні перекрили частину вулиці Січових Стрільців

1150 0
Ділянка вул. Січових Стрільців від вул. Гнатюка до вул. Костюшка перекрита.
Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Фото: Іван Станіславський/Твоє місто

Сьогодні, 22 вересня, у Львові відбудеться завершальна подія Європейського тижня мобільності – День вулиці Січових Стрільців. Заходи стартують о 12:00 і триватимуть весь день – до 21:00. Зосереджені вони будуть на ділянці від вул. Гнатюка до вул. Костюшка. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Ділянка вул. Січових Стрільців від вул. Гнатюка до вул. Костюшка з 6:00 год і до 23:00 год перекрита. Об’їзд приватного транспорту відбувається по вул. Костюшка.

Зазначимо, що у цей день вулиця Січовий Стрільців функціонуватиме як міський простір із активностями, воркшопами, презентаціями, стендапами, відпочинковими зонами тощо. 

Програма заходів:


Читайте також: Що відомо про унікальну пам'ятку архітектури, за яку Львів судиться з родиною Козловських

Нагадаємо, що у Львові реставрують пам’ятку архітектури, що на вулиці Січових Стрільців, 2. Попри приписи і судові заборони, там досі триває ремонт. Надбудову, яка виступає за межі даху, мали опустити, проте досі цього не зробили. Історію пам'ятки читайте у матеріалі.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!