Львів’ян запрошують послухати поєднання флейти Пана і органа

1471 0
Для відвідувачів гратимуть музиканти Ігор та Олена Мацелюхи.

Львів’ян запрошують на концерт «Tête-à-Tête», який відбудеться сьогодні, 17 липня, о 19:00. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

У Львівській національній філармонії музиканти Ігор Олена Мацелюх виконають твори на флейті Пана й органі. Виступ відбудеться в межах фестивалю «Pizzicato e Cantabile».

За словами організаторів, у репертуарі вечора будуть композиції Ференца Ліста, Жана Алена, Александра Ґільмана та сучасного українського композитора Богдана Котюка. А також твори Клода Дебюссі, Фріца Крайслера і Ґаетано Пуньяні, що прозвучать у дуеті.

Читайте також: Місяць авторських читань: кого послухати цього тижня

Олена Мацелюх гратиме на органі, а Ігор Мацелюх — на флейті. Цього вечора зі сцени філармонії лунатимуть такі твори: Органний хорал «Nun danket alle Gott» Ференца Ліста, Маленька сюїта: «En bateau», «Menuet», «Cortege» Клода Дебюссі, Літанії Жана Алена, Адажієтто «Tête-à-Tête» Богдана Котюка, Органна сюїта № 1 Алескандра Ґільмана, Три віденські танці: «Радість любови», «Туга любови», «Прекрасний розмарин» Фріца Крайслера, Карнавал у Валенсії Ґаетано Пуньяні.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!