Львів'яни просять облаштувати сквер на вулиці Пасічній

996 0
Відповідна петиція зібрала вже 406 голосів.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На вулиці Пасічній у Львові пропонують облаштувати сквер, який би слугував прогулянковою та відпочинковою зоною. Простір хочуть створити на території площею 0,5 га. Відповідну петицію зареєстрували на платформі місцевих петицій.

«Метою петиції є облагородження зеленої зони, збереження існуючих багаторічних дерев, створення громадського простору з освітленням, пішохідними доріжками та лавками. Також вимагаємо не допустити забудову даної території чи замощення бруківкою. Ця ділянка повинна задовольняти потреби на культурне дозвілля та відпочинок громади»,– йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Як посадити іменне дерево у Львові. Інструкція

Зазначимо, що напередодні на цій ділянці представники парафії церкви святої великомучениці Катерини ПЦУ незаконно зрубали чотири дерева. Вони росли поза територією храму та належали громаді міста. 

Нагадаємо, за словами голови Сихівської районної адміністрації Андрія Зозулі у коментарі Tvoemisto.tv, дозволу на зрізку дерев не видавали. Правоохоронні органи досліджують хто саме причетний до викорчування дерев та притягнуть їх до відповідальності.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!