Політична реклама

Львів'яни зможуть отримати консультацію щодо видачі віз

1686 0
Започатковано громадські слухання щодо стану дотримання дипломатичними представництвами України положень Візового кодексу ЄС.

Громадські консультації щодо стану дотримання дипломатичними представництвами та консульськими установами європейських держав в Україні положень Візового кодексу ЄС під час видачі громадянам України короткострокових шенгенських віз започатковані у контексті здійснення Європейською Комісією моніторингу стану дотримання європейською стороною положень Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз, Європейською Комісією, - інформує прес-служба Львівської ОДА

Участь у консультаціях можуть взяти як фізичні, так і юридичні особи (громадські організації, органи державної влади тощо), заповнивши відповідну форму – запитальник.

Відповіді на запитання мають надаватися у період до 17 червня 2013 року однією з офіційних мов ЄС.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!