Маленьких львів’ян запрошують на оригінальну версію вистави «Попелюшка»

2014 0
Якщо Ви хочете, щоб казка стала реальністю, тоді приходьте зі своїми дітьми в понеділок, 29 червня о 16.00 в центр сімейного дозвілля "Булька". Там показуватимуть безкоштовну виставу «Попелюшка». ®

Якщо ви ще не були в «Бульці», то це - центр сімейного дозвілля, епіцентр розваг та найкращий відпочинок з дітьми.

На малечу чекають безліч атракціонів, відеосимуляторів стрільби, імітація фільму «Термінатор», імітація їзди на автомобілі Ferrari по дорогах Монако, сафарі, мотоперегони на мотоциклі HarleyDavidson, імітація підводних війн, карусель тощо. А також цифрові ігри на розвиток уважності, влучності, ритмічності для дітей різного віку.

Не залишать малечу байдужою і спортивні автомати - баскетбол, боулінг, аерохокей та багато інших захоплюючих автоматів. Центр сімейного дозвілля «Булька» забезпечить неповторну святкову атмосферу для святкування дитячих днів народжень. Аніматори, ростові ляльки, конкурси, квести, подарунки та спеціальні подарунки для іменинника – все це зробить дитяче свято незабутнім.

Кожних вихідних «Булька» запрошує діток на Mini Disco, майстер-класи та вистави.

А вже у понеділок 29.06.15 відбуватиметься вистава «Попелюшка» за участю дітей школи танцю «CENAT». На діток чекатиме безкоштовна фотосесія з гігантським ведмедем у вишиванці.

Приходьте о 16.00 на вул. Богдана Хмельницького 214, ТРЦ «ВАМ», - 1 поверх ЦСД «Булька».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!