Мініготель та багатоповерхівки. Що нового хочуть збудувати у Львові

2830 0
У грудні управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради погодило будівництво низки об'єктів. Зокрема, містобудівні умови та обмеження надали на кілька нових готелей, житлових будинків, офісних центрів, дитячий притулок та школу мистецтв.
Умовне фото

Умовне фото

Офісний центр в доповнення до ЖК

На вул. Кульпарківській, 93 планують нове будівництво громадської будівлі з вбудованими комерційними нежитловими та офісними приміщеннями, даховою котельнею та підземним паркінгом.

Це буде доповнення до вже збудованого ЖК на вул. Кульпарківській. Детальніше читайте тут.

Пам’ятку архітектури перероблять в мініготель

На вул. Шевченка, 31 у Львові планують реставрувати та пристосувати під мініготель пам’ятку архітектури місцевого значення вілли XX століття. Ділянка площею 1, 2267 га розміщена в межах історичного ареалу міста. Вілла має відповідний охоронний номер. Почитати детальніше проце можете за посиланням.

Житловий будинок з дитячим садком

На вул. Рудненській, 6 планують звести багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Також забудовник зобов'язався збудувати поруч дитячий садок із початковою школою. 

У будинку облаштують 24 квартири та підземний паркінг на 24 паркомісця. Водночас його можна буде використовувати як укриття. На першому поверсі житлового будинку будуть комерційні приміщення. Детальніше.

Багатоповерхівка на Сихові

На Сихові, на вул. Довгій 30, 30Б, хочуть звести багатоквартирний житловий будинок з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом. 

У новій секції облаштують 38 квартир. Перший поверх використовуватимуть для громадських приміщень. Водночас у іншій сформованій секції цього ЖК вже діє дитячий садок. Детальніше про це за посиланням.

Корпуси для дитячого притулку

На вул. Левандівська, 17-В планують реконструювати та добудувати корпус притулку для дітей Служби у справах дітей Львівської ОВА з метою створення Центру підтримки дітей і сімей. 

На відповідній ділянці цього Центру Служби у справах дітей пропонується добудувати корпуси для збільшення кількості місць для дітей та посилити спільну інфраструктуру, зокрема облаштувати дитячий майданчик. Детальніше.

ЖК зі школою мистецтв

У Львові на вулиці Науковій, 7  планують звести громадсько-житловий комплекс зі школою мистецтв та трансформаторною підстанцією. Детальніше про це тут.

Реставрація історичної будівлі

На вул. Замарстинівській, 83 пропонують реконструювати історичну будівлю із облаштуванням елементів доступності для маломобільних груп населення Центру ментального здоров‘я КНП Першого ТМО.

Йдеться про історичну будівлю, яку реставраційними методами пропонується зберегти. Детальніше читайте у новині.

Багатоквартирний будинок з паркінгом

У Львові на вул. Петлюри, 7А хочуть збудувати багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та дворівневим паркінгом. 

У будинку передбачено також комерційні приміщення, крім того підприємці готові долучитися до облаштування громадського простору, який там заплановано. Детальніше.

Готель біля Піскових озер

Управління архітектури та урбаністики ЛМР готує до видачі містобудівні умови та обмеження на реконструкцію нежитлової будівлі недіючої котельні під готель з наземною автостоянкою на вул Г. Чупринки 130 у Львові. 

Там запропонували створити трирівневий паркінг зі співмірною кількістю паркомісць до готельних номерів, а саме 49. Більше про це будівництво тут.

Наталія Вареник
Фото: Візуалізація виконавчого комітету ЛМР

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!