Міністр закордонних справ Нідерландів відвідав поранених військових у Львові

1193 0
Міністр поспілкувався та підтримав тих, хто зараз лікується та проходить реабілітацію.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Міністр закордонних справ Нідерландів Вопке Бастіан Гукстра відвідав центр «Незламні» на базі Першого медичного об’єднання Львова.

Саме тут львівські медики вже пролікували понад 11 тисяч українців, яких поранила війна, повідомляє пресслужба ЛМР.

Міністр поспілкувався та підтримав тих, хто зараз лікується та проходить реабілітацію. Це пацієнти з важкими мінно-вибуховими травмами, вогнепальними пораненнями та втратами кінцівок. Також гостю розповіли про будівництво нових корпусів клініки й екосистему «Незламні» (UNBROKEN), завдяки якій вже зараз медики лікують, протезують та реабілітують українців в Україні.

Нагадаємо, у Першому медичному об’єднанні Львова відкрили напрям протезування – наразі єдиний у медичних закладах України, та впроваджують мультидисциплінарний підхід у роботі з кожним, хто постраждав від війни: поряд з основними лікарями працюють психологи та психотерапевти.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!