Чому розбивали асфальт, щоб підключитись до гідранта, та як зміниться простір біля Монумента слави. Головне

1441 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.

Влада Нідерландів вирішила відкрити кордон для українців від 09.00 сьогодні, 22 липня. 

У Львові зніматимуть драматичну кулінарну комедію «Смак свободи», яка побудована на основі переписів Ольги Франко. Зокрема, кадри для фільму у нашому місті планують відзняти у серпні. 

Читайте також: У парку Франка у Львові з’явився квітковий фонтан. Фотофакт

Учора, 20 липня, під час реагування на повідомлення про можливу вибухівку у львівському аеропорту рятувальники не змогли вчасно підключитись до гідранту, бо його люк був заасфальтований. Місто планує перевірити, у якому стані гідранти у Львові, а ДСНСники розповідають, що така ситуація з доступом до води трапилась не вперше.

Читайте також: «Розбивали асфальт, щоб підключитись до гідранта». Аналіз випадку біля аеропорту у Львові

Наступного тижня у Львові мають закінчити демонтаж Монумента слави. До музею «Територія терору» залишилось перемістити скульптури Берегині Матері і Воїна. Простір, де був монумент, планують кардинально змінити, восени оголосять архітектурний конкурс, аби визначити, як саме вона виглядатиме.

Читайте також: Чому в центрі Довженка на Сихові припинили показувати фільми і коли їх відновлять

>;Tvoemisto.tv довідалося, на якому етапі реконструкція вулиці Пилипа Орлика, як виглядатимуть тут віденські зупинки та що робитимуть з місцями для паркування.

Журналісти Tvoemisto.tv склали список місць та пам’яток, які пов’язані з трагічними подіями у Львові, дізналися, що каже закон про правопорушення в громадських місцях, зокрема біля пам’ятників архітектури, меморіалів та пам’ятних просторів. А також з’ясували, як рекомендують поводитися у таких місцях та чи планує влада створити окремий відкритий простір для молоді у Львові.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!