«Миротворець» опублікував список агентів ФСБ, що працюють над дестабілізацією ситуації в Україні

6668 0
Співробітники 9 управління департаменту оперативної інформації 5 служби ФСБ РФ вже розподілені в оперативно-диверсійні групи у містах України.
Фото: Realist.online

Фото: Realist.online

Центр «Миротворець» підтвердив слова Президента США Джо Байдена про те, що оперативно-диверсійні групи ФСБ Росії вже перебувають на території України і активно працюють, реалізуючи своє завдання – захоплення влади та державний переворот на фоні військової агресії Росії.

Починаючи з літа 2021 року, «Миротворець» разом з партнерами проводив комплекс заходів для того, аби отримати інформацію про 9 управління департаменту оперативної інформації 5 служби ФСБ РФ, основним напрямком діяльності якого є Україна. Головне завдання цього управління полягає в організації приведення до влади в Україні проросійських маріонеток, використовуючи інформаційно-психологічні та фізичні заходи впливу на населення нашої країни.

Читайте також: Путін офіційно визнав незалежність «Л/ДНР» 

«Співробітники цього управління вже розподілені в оперативно-диверсійні групи у містах України. Зокрема у Києві таких груп декілька. Деякі, які вже діють на території України, посилені спецпризначенцями ВДВ та ССО Росії. Усі вони прибули на територію України під документами прикриття, частина з яких вже відома «Миротворцю», – йдеться в повідомленні.

За твердженнями керівників 9 управління, за останні 2,5 роки їм вдалося повністю відновити та розширити агентурну мережу в Україні по всіх важливих для них напрямках. Станом на сьогодні Центр отримав інформацію про кадровий склад їхніх співробітників з установчими даними та їхніми обличчями, а головне – інформацію про їхніх агентів в спецслужбах, правоохоронних та інших силових органах України, органах Державної влади і місцевого самоврядування, а також з числа кримінальних «авторитетів».

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

«На даний момент співробітниками Центру «Миротворець» особовий склад 9 управління та їхня агентура вбиваються до Чистилища сайту «Миротворець» з установчими даними та фотографіями. Найближчим часом сформують окремі списки, як 9 управління, так і їхньої агентури, які викладуть у публічний доступ для допомоги українським та іноземним спецслужбам, правоохоронним органам, і, що не менш важливо, громадянам України», – додають у Центрі.

Загалом на сайті «Миротворця» за 21-22 лютого додали понад 60 співробітників управління. Повний перелік можна переглянути тут

Нагадаємо, що на тлі напруженої ситуації із можливим військовим вторгненням Росії у Львові можливі різні диверсійні групи. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!