Київ

На даху багатоповерхівки у Голосієві виявили незаконну надбудову

856 0
Комунальники не змогли потрапити на незаконний об'єкт
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На вулиці Великій Васильківській у Голосіївському районі виявлено незаконну надбудову на даху багатоповерхівки. Про це розповів директор Департаменту міського благоустрою Київської міської державної адміністрації Тимур Ткаченко.

За його словами, інспектори комунального підприємства «Київблагоустрій» виявили, що контрольних карток на проведення подібних робіт за цією адресою не було видано.

Аби ідентифікувати порушника та зафіксувати його протиправні дії, на місце викликали наряд Патрульної поліції Києва.

«Зараз доступу до цієї надбудови немає, порушники заблокували прохід на дах і ні у нас, ні у представників правопорядку немає можливості навіть пройти», – побідкався посадовець.

У своєму дописі він закликав столичну прокуратуру долучитися до припинення правопорушення.

«За подібні дії порушники мають нести покарання у суді, адже окрім порушення благоустрою, ставиться під загрозу безпека мешканців будинку, на даху якого і почалось незаконне будівництво. Нами буде ініційовано позов до суду і ми вимагатимемо відкриття кримінального провадження. Подібного у столиці не має бути, будемо боротися», – додав представник КМДА,

Нагадаємо, незаконно побудований УПЦ МП «Храм-МАФ» біля Десятиної мають знести цього року.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!