На Форумі видавців у Львові презентують книгу-реквієм «Небесна Сотня»

2568 0
У четвер, 11 вересня, у конференц-залі Палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться презентація книги «Небесна Сотня». Книгу-реквієм презентуватимуть о 16.00, за участі упорядників книги, Ю. Луценка, О. Красовицького. З кожного проданого примірника цієї книги видавництво «Фоліо» перераховує 10 грн благодійному фонду «Центр допомоги постраждалим Майдану «Родина Майдан».
Фото: life.pravda.com.ua

Фото: life.pravda.com.ua

«Небесна Сотня» - це книга-реквієм, книга-посвята учасникам Революції Гідності, які віддали своє життя заради України. Книга була написана, аби пам'ять про величезну самопожертву героїв Небесної Сотні назавжди залишилася в серцях українців. Це видання – німе нагадування нам всім про те, якою ціною ми здобули свободу та новий шанс для своєї країни стати справжньою європейською державою", - анонсують організатори презентації.

Книга складається з хроніки Євромайдану та біографій героїв Небесної Сотні, спогадів їхніх родичів, близьких, друзів, побратимів. Передмови до книги написали церковні ієрархи – Філарет, Патріарх Київський і всієї Руси-України; Святослав, Отець і Глава Української Греко-католицької Церкви; Георгій Коваленко, речник Української Православної Церкви.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!