Київ

На Київщині ремонтують пошкоджені буревієм електролінії. Понад 330 тисяч родин уже зі світлом

544 0
Наразі завершують ремонт ще трьох найбільш пошкоджених ліній
Фото: ДТЕК

Фото: ДТЕК

У Київській області завершують ліквідацію наслідків буревію, який вирував 27-28 жовтня. Світло повернули майже 330 тис. родин. Про це  повідомили у ДТЕК Київські регіональні електромережі.

«143 бригади безперервно працювали три доби поспіль, щоб якомога швидше повернути світло в домівки українців. Станом на ранок 30 жовтня вже відновлена робота 330 ліній кВ, 9 318 трансформаторних підстанцій, які були пошкоджені масовими падіннями дерев. Світло повернули майже 330 тисячам родин», – йдеться у повідомленні.

Наразі завершують ремонт ще трьох найбільш пошкоджених ліній 10 кВ та 25 трансформаторних підстанцій. Без світла ще 949 осель у Броварському, Бориспільскому та Вишгородському районах.

Сьогодні впродовж дня триватиме робота над точковими заявками на мережах 0,4 кВ.що вирував на Київщині 27 жовтня.

У Київській області сильний повалив або пошкодив у столиці понад 1110 дерев.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!