Київ

На Київщині вже відновили понад 12 тис. об’єктів, які були зруйновані під час окупації

796 0
Загалом на Київщині було пошкоджено понад 27 тис. об’єктів.
Фото: КОВА

Фото: КОВА

На Київщині вже відновили понад 12 тис. об’єктів, які були зруйновані в результаті російської агресії. Про це повідомив голова КОВА Руслан Кравченко у дописі щодо  обговорення із Послом Австрії в Україні питання відновлення Київщини та притоку інвестицій у регіон.

«На сьогодні на Київщині вже відновили понад 12 тис. об’єктів, які були зруйновані в результаті російської агресії. Загалом пошкоджено понад 27 тис. об’єктів. Працюємо над оперативною відбудовою регіону. Значна допомога в цьому процесі – наших міжнародних партнерів», – заначив посадовець.

За його словами,  посол запевнив, що австрійські компанії готові й надалі допомагати Україні відбудовуватися. Про свою зацікавленість уже заявили 15 компаній під час конференції з відновлення в Лондоні.

«Що стосується збільшення інвестицій до Київщини та розвитку бізнесу, то всі інвестори хочуть мати чіткі, зрозумілі та прозорі правила роботи, особливо з урахуванням воєнного стану. Домовилися найближчим часом провести зустріч із низкою австрійських компаній та обговорити реалізацію певних економічних проєктів», – додав Кравченко.

Крім того, обговорили питання будівництва укриттів подвійного призначення для шкіл та дитсадків, а також забезпечення шкіл автобусами для налагодження навчального процесу. Під час активних бойових дій 40 шкільних автобусів на Київщині були знищені. Пан Посол запевнив, що Австрія і надалі надаватиме допомогу зі шкільними автобусами, зауважив голова КОВА.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!