На Львівщині додатково встановили 50 систем оповіщення. Де саме

1728 0
До системи оповіщення під’єднали три електросирени, які до того вмикались в ручному режимі.
ілюстративне фото: gorod.lv

ілюстративне фото: gorod.lv

Упродовж минулого тижня у Львові та області встановили додаткові системи оповіщення. У місті чотири електронні сирени з’явились в Рясному-1, 2, Брюховичах та на Левандівці. До системи оповіщення під’єднали три електросирени, які до того вмикались в ручному режимі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

У громадах області встановили понад 50 об’єктових систем оповіщення. Йдеться про населені пункти Бориславської, Городоцької, Гніздичівської, Дрогобицької, Кам’янка-Бузької, Меденицької, Розвадівської, Рава-Руської, Сколівської та Хирівської територіальних громад.

Читайте також: Чому на Львівщині сьогодні знову лунали сирени

Водночас, за словами очільника ЛОВА, є певні труднощі з організацією попередження населення про небезпеку в Солонківській громаді, де не встановили до цього часу жодного технічного засобу оповіщення.

Нагадаємо, раніше на те, що сирени погано або взагалі не чути, скаржилися мешканці Львова. Тоді заступник голови Львівської ОВА Андрій Годик повідомляв, що це мають оперативно виправити. Окрім цього, тепер дозволено повідомляти про повітряну тривогу, яка супроводжується сиренами, лише через один телеграм канал Оповіщення ЦЗ.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!