35 млн грн Львівщина торік витратила на системи оповіщення. Скільки їх встановили

412 0
Гучномовні системи встановили у населених пунктах 57 громад області.
Умовне фото

Умовне фото

У 2023 році за кошти обласного бюджету та місцевих бюджетів Львівської області закупили понад 300 сучасних засобів оповіщення. На цю мету скерували 35 млн грн, з яких 20 млн грн з обласного бюджету в межах Комплексної програми «Безпечна Львівщина». Про це повідомили у Львівській обласній раді

«Електронні сирени та гучномовні системи встановили у населених пунктах 57 громад області. Окрім цього, у стислі терміни та попри погодні умови в області триває заміна несправного обладнання», – зазначають у повідомленні. 

Станом на початок 2024 року загальна кількість одиниць сучасного гучномовного обладнання в області – понад 1000. 

Читайте також: Львівська облрада таки обмежила некритичні видатки з бюджету

До слова, на фінансування Комплексної програми «Безпечна Львівщина» у 2024 році виділили понад 400 млн гривень. Ця сума ще може зрости до 600 млн гривень за потреби. Ця програма цього року стане ключовою для Львівської області. Більше про програму читайте тут.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!