На Львівщині дитина отримала опіки пальців, розбираючи новорічну ілюмінацію

1202 0
Батькам нагадують про те, що дітям не варто дозволяти самостійно розбирати ілюмінацію, яка тим паче підключена до живлення.
Photo by Sven Mieke on Unsplash

Photo by Sven Mieke on Unsplash

На Львівщині дитина отримала опіки пальців, розбираючи новорічну ілюмінацію. Нещасний випадок трапився вчора, 19 січня. Дівчинка потрапила до лікарні. Про це повідомили Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

«19 січня о 20:25 до рятувальників надійшло повідомлення від чергової приймального відділення КНП «Бродівської центральної міської лікарні» про те, що в дитяче відділення лікарні поступила дитина, 2018 року народження, із міста Бродів, яка, розбираючи ілюмінацію новорічної ялинки, унаслідок ураження електричним струмом отримала опіки пальчиків обох рук І-ІІ ступеня», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вітрини Львова почали прикрашати до свят. Добірка атмосферних фото

Батькам нагадують про те, що дітям не варто дозволяти самостійно розбирати ілюмінацію, яка тим паче підключена до живлення. Малюкам радять розповісти про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома, та навчити правил безпечного використання електричних приладів.

Нагадаємо, що напередодні вибух акумулятора у Львові зруйнував дві квартири. Про правила безпеки читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!