На Львівщині помер голова Шегинівської ОТГ

14190 0
Ігорю Кривейку було 52 роки.
Фото: Фейсбук

Фото: Фейсбук

Сьогодні вранці, 6 лютого, помер голова Шегинівської ОТГ Ігор Кривейко. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Шегинівської сільської ради.

Читайте також: Помер ексначальник поліції Львівщини Василь Пісний

«Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани, добрий спомин про Ігоря Мирославовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав», – йдеться у повідомленні.

Що стало причиною смерті Ігоря Кривейка, якому було 52 роки, не відомо.

Довідково

Ігор Кривейко народився 31 липня 1968 року в с. Новосілки Мостиського району Львівської області. Навчався у Львівському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Агрономія».

У період з 1996 до 2015 рр. працював на різних посадах в Державній службі з карантину рослин.

У 2015 р. його обрали сільським головою Шегинівської сільської ради, а у 2016 р. і до цього часу головував Шегинівською сільською громадою. Мешкав у c. Шегині, на Мостищині, що у Львівській області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!