На Львівщині ще понад тисячу хворих із Covid-19. Які обмеження будуть діяти у Львові

1886 0
У Львові ще весь наступний тиждень залишатимуться карантинні обмеження, зокрема щодо відвідування ресторанів, ринків, кіно тощо.
Photo by Eric Masur on Unsplash

Photo by Eric Masur on Unsplash

На Львівщині за минулу добу підтвердили 1195 випадків коронавірусної хвороби, від ускладнень внаслідок хвороби померли за добу 9 людей. Про це йдеться на сайті МОЗ.

Читайте також: Школи у Львові самостійно вирішуватимуть, як їм вчитися – дистанційно чи офлайн

Зазначимо, що днем раніше коронавірусну інфекцію підтвердили у 2 351 особи, напередодні фіксували 2 951 випадків.

Загалом за добу, 12 лютого, в Україні зафіксували 24 518 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби, госпіталізували 3 935 осіб, 140 людей померли від ускладнень.

Читайте також: У Львові продовжують посилений карантин. Повний перелік обмежень

Додамо, що у Львові ще весь наступний тиждень залишатимуться карантинні обмеження, зокрема щодо відвідування ресторанів, ринків, кіно тощо. Для участі у масових заходах потрібно мати із собою сертифікат про вакцинацію від коронавірусу, а також негативний тест на Covid-19. Школи, гуртки, секції із 14 лютого самостійно прийматимуть рішення, у якому форматі їм вчитися – дистанційно чи офлайн. Обмеження діятимуть до наступного рішення міської комісії ТЕБ і НС. Детальніше читайте у матеріалі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!