На Львівщині викрили змову на закупівлях послуг з ремонту доріг та приміщень загальноосвітніх закладів

1095 0
Махінацію провели ще у 2020 – 2021 роках.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині викрили змову між фізичною особою-підприємцем та ТзОВ під час їхньої підготовки та участі у трьох закупівлях послуг з ремонту доріг у 2020 – 2021 роках загальною очікуваною вартістю 9 323 459,52 грн. та у двох закупівлях послуг з ремонту приміщень середніх загальноосвітніх закладів у 2020 – 2021 роках загальною очікуваною вартістю 2 444 808,00 грн. у Львівській області. 

Джерело: Західне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету

«Відділення з’ясувало, що ФОП Ващишин А.І. та ТзОВ «Західназбуд» під час підготовки та участі у торгах, всупереч Закону України «Про публічні закупівлі», узгоджували свої дії. Про це свідчать, зокрема, спільне використання обома учасниками одного номера телефону, спільний вхід в систему електронного банкінгу, особливості оформлення документів тощо», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Проти «Львівгазу» почали розгляд справи. У чому його звинувачують

Зазначимо, що за змову на ТзОВ «Західназбуд» накладено штрафи у сукупному розмірі 170 тис. грн, а на ФОП Ващишин А.І. – 325 тис. грн.  

Нагадаємо, що у Львові зникла партія гуманітарної допомоги від американців, вартістю 33,6 млн грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!