Київ

На Оболоні висадили 15 сакур, які допоможуть закупити обладнання для «Азову»

569 0
Біля кожного дерева можна знайти таблички з QR-кодом для донатів
Фото: Київзеленбуд

Фото: Київзеленбуд

На Оболоні 21-го квітня висадили 15 сакур, які допоможуть закупити високотехнологічне обладнання для бійців «Азову», інформує «Київзеленбуд».
 
Там повідомляють, що захисники Маріуполя, т. в. о. заступника командира бригади Сергій «Мольфар» Цісарук та парамедик Асан «Хасан» Ісенаджиєв самі висадили дерева у сквері на нещодавно перейменованій вулиці Героїв полку «Азов» в Оболонському районі.
 
Біля кожного дерева можна знайти таблички з QR-кодом, за яким потрібно донатити на високотехнологічне обладнання для бійців бригади НГУ «Азов».
 
Збір відкрито на 15 комплектів техніки, кожен з яких включає в себе монокуляр нічного бачення PVS-14 та прилад лазерного наведення DBAL-A2. Професійне високотехнологічне обладнання дає нашим захисникам суттєву перевагу на полі бою. Це спорядження неодноразово було перевірено в найскладніших умовах і зарекомендувало себе найкращим чином.
 
Нагадаємо, у столиці почали відновлювати патріотичні квіткові панно після зими, яких минулої весни створили понад 30 по всьому місту.
 
 
ТЕГИ: азов

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!