Політична реклама

На першотравень у Львові масових заходів не було

1359 0
В четвер, 1 травня, у День міжнародної солідарності трудящих біля Монументу Слави у Львові не відбулося жодних масових заходів. До пам’ятника радянському солдатові прийшли лише поодинокі люди, які поклали там квіти. За дві години, які провели біля пам'ятника журналісти, квіти поклало лише двоє людей. Міліції біля пам’ятника також не було.
Комуністка кладе квіти до монументу Слави у Львові, 1.05.2014. Фото: Роман Балук/ZIK

Комуністка кладе квіти до монументу Слави у Львові, 1.05.2014. Фото: Роман Балук/ZIK

Ліві сили у Львові традиційно проводять біля Монументу Слави заходи з нагоди Дня міжнародної солідарності трудящих. Цього року голова Львівського антифашистського комітету теж анонсував щось подібне. Однак вчора журналістам не вдалось підтвердити у нього ці плани – зв'язок із ним увесь день був відсутній.

За останні кілька років ліві у Львові вперше не прийшли до Монументу Слави 1 травня. Традиційно в 11:00 вони проводили тут мітинг.

Нагадаємо, що у період  1-4 травня у Львові святкуватимуть дні міста. На цей час заплановані лише розважальні заходи. Однак у міській раді побоювалися щодо масових заворушень. Хоча попередньо підтвердили, що жодних акцій у цей день зареєстровано не було.

За матеріалами «Вголос» та ZIK.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!