На проспекті Свободи у Львові вибухівки не знайшли. Оновлено

2175 0
Сьогодні, 13 травня, на лінію 102 зателефонував невідомий та повідомив про замінування трьох магазинів, які знаходяться у центрі міста. Жодних вимог, які могли б відвернути вибух, анонім не висував. Наразі правоохоронці завершили пошуки й інформують, що вибухівки не знайшли.
фото: facebook, news.vnikolaeve.info

фото: facebook, news.vnikolaeve.info

Речник міліції Львівщини Світлана Добровольська розповіла tvoemisto.tv, що магазини, про які повідомив анонім, знаходяться на проспекті Свободи. На місцях події вже працюють представники спецслужб, розпочато обстеження магазинів, проводиться евакуація працівників торгових закладів та відвідувачів.

Тим часом у facebook-спільноті «Варта 1» повідомляють, що замінованим об’єктом є торгівельний центр «Опера Пасаж» та попереджають про можливість утворення заторів на проспекті. Зараз тут ускладнений рух для громадсього транспорту.

Наразі прес-служба ГУМВС України у Львівській області інформує, що правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий надав правоохоронцям завідомо неправдиве повідомлення про замінування магазинів.

Після ретельного огляду приміщень торгових закладів працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

 

 Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!