Київ

На Старовокзальній впритул до трамвайної колії будують невідому споруду

3286 0
Чи є у будівельників відповідні дозволи не відомо

Біля трамвайного кільця на вулиці Старовокзальній в Києві похапцем зводять приміщення, ані паспорта об’єкта, ані інших документів немає. Про це повідомляють активісти ГО «Пасажири Києва».

«Знову якась не зрозуміла стройка. Вихід з цієї забудови зразу на рейки трамвая. Як що це буде кафе (ганделик), то люди на підпитку при виході будуть падати на рейки. А це дуже небезпечно для життя. Фундамент цієї забудови заливався дуже пізно (потемки), щоб ніхто не бачив, у тому числі і від очей поліції. Куди дивиться КМДА?», - йдеться у повідомленні.

На опублікованих світлинах видно, що споруда капітальна - з бетону і газоблоків.

Чи є у будівельників відповідні дозволи не відомо.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!