Театр у Львові покаже прем'єру для дорослих зі стійкими нервами

3723 1
Вперше у Львові та на території Західної України на сцені Львівського драматичного театру ім. Лесі Українки покажуть рок-новелу для дорослого глядача із стійкою нервовою системою під назвою «Вівісекція».
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

Вистава складається з 4 невеликих етюдів з різними персонажами, яких будуть розчленовувати на сцені, розповіла tvoemisto.tv піар-менеджер театру Ольга Мухіна. У деяких сценах будуть оголені тіла акторів, тому виставу можна переглядати особам, старшим 18 років.

Як розповіла Ольга Мухіна, за змістом і суттю вистава наближена до рок-музики, не в останню чергу через відтворення ефекту вівісекції.

Автором сценарію та музики є новий директор театру Олексій Коломійцев. У Львові він дебютував у червні виставою «Дівка». За словами піар-менеджера, він спеціалізується на музичних виставах – ставить мюзикли, рок-новели та рок-опери.

Прем’єра «Вівісекції» відбудеться 20 вересня. Вартість квитків - 60-80 грн. Їх вже можна придбати у касах театру та на сайті онлайн. 

Довідка. Вівісекція (від лат. vivus – живий і sectio – розсічення) – розтин живого організму з метою наукового досліду .


Читайте також:
27 Серпня, 2014 19:22
666 ... та вже вдоста наїлися-надивилися в Україні на конкретну вівісекцію -- над живими людьми ... і з рахунку збилися , який наразі "етюд" триває...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!