Київ

На Трухановому острові знесли незаконні кафе

867 0
Рішення суду не виконувалося 2 роки
Фото: Київська міська прокуратура

Фото: Київська міська прокуратура

Суд повернув у власність громади землю на Трухановому острові площею 1,1 га. Незаконні кафе та інші споруди, які там знаходились, демонтували. Про це повідомила прокуратура Києва.

Відповідну ділянку звільнили від забудови й привели у придатний для використання стан. На ній розміщувалися самочинно збудовані конструкції площею майже 500 кв. м.

Судове рішення перебувало на виконанні в органах виконавчої служби з вересня 2021 року, однак, через активний супротив боржника, провести виконавчі дії у повному обсязі довготривалий час було неможливо.

«Завдяки дієвим заходам, вжитим працівниками окружної прокуратури, виконавчої служби та благоустрою, проведено примусове звільнення від будівель та споруд земельної ділянки та її передано територіальній громаді міста Києва у придатному до використання стані», - додали у прокуратурі.

Нагадаємо, громада Києва виграла суд стосовно відчуження 375 гектарів заказника «Троєщинські луки».

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!