На вокзалах та в поїздах з'явились маршали безпеки

1075 0
Маршали безпеки працюють не публічно, без знаків розрізнення.
фото: укрзалізниця

фото: укрзалізниця

На вокзалах та в поїздах «Укрзалізниці» розпочали роботу перші маршали залізничної безпеки. Це працівники воєнізованої охорони, головне завдання яких – контролювати безпекову ситуацію в пасажирських перевезеннях та своєчасно реагувати у разі потреби. 

Джерело: пресслужба «Укрзалізниці»

На відміну від звичайних охоронців, маршали безпеки працюють не публічно, без знаків розрізнення.

«Перед нашими маршалами, які інкогніто знаходяться в поїздах та на вокзалах, стоїть завдання оцінити ризики та оперативно відреагувати на загрозу, яка може виникати під час подорожі пасажирів. Також це всі спеціально підготовлені фахівці», – зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Читайте також: На потяг Львів–Варшава стартував продаж квитків

Нагадаємо, що у вересні до проєкту «Залізна безпека» додали декілька поїздів, які курсують до Львова. Два працівники супроводжують поїзди та здійснюють контроль за дотриманням порядку. Будь-який пасажир може оперативно викликати працівників воєнізованої охорони через провідника або начальника поїзда. 

Наталія Вареник

_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!