На вулиці Вітовського погодили реконструкцію ще одного будинку під Lem Station

2036 0
Рішення прийняли з зауваженнями від управління комунальної власності та юридичного департаменту.
скріншот візуалізації з виконкому лмр

скріншот візуалізації з виконкому лмр

У Львові погодили реконструкцію ще одного будинку, що на вул. Дмитра Вітовського, 57, для створення інноваційно-креативного простору Lem Station. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Лем Стейшн» нежитлової будівлі під літерою «А-2» (компресорна) погодили під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 30 вересня.

Рішення прийняли з зауваженнями від управління комунальної власності та юридичного департаменту.

Читайте також: У трамвайному депо на Сахарова відкриють музей «Науки і техніки

 

Додамо, що, за даними аналітичної системи Youcontrol, ТзОВ «Лем Стейшн» зареєстроване у 2016 році у Львові на вул. Шевській, керівником організації є Михайло Лемак. Серед засновників: Тарас Кицмей, Марк Зархін та Дмитро Косарєв.

Нагадаємо, на території колишнього трамвайного депо на перехресті Сахарова – Вітовського у 2020 році почали підготовчі роботи з ревіталізації та облаштування інноваційно-креативного простору. До осені 2021 року тут планували зрелізувати частину основних робіт, а відкрити весь простір – у 2023 році. Через повномасштабне вторгнення росії до України роботи на обʼєкті призупинили, але влітку відновили. На якому етапі проєкт, читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

Бюджет реконструкції становить 5-6 млн доларів, а загальна площа території – приблизно 5 тисяч квадратних метрів. Інвестор 50 років оплачуватиме оренду місту в розмірі 5% від загальної вартості об’єкту.  Квартал отримав назву Lem Station на честь польського письменника-фантаста Станіслава Лема, що народився і жив у Львові.

Ольга Коваль

Візуалізація з виконкому ЛМР

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!