Перевдягнений в жінку невідомий проник до львівської школи і чіплявся до дитини

15316 0
Поліція проводить розшук невідомої особи, порушено кримінальну справу.
скріншот з відео

скріншот з відео

Невідомий чоловік, що переодягнений в жінку, проник до львівської школи №43, що на вул. Масарика. Він зайшов до жіночої вбиральні та намагався розбестити другокласницю. Інформацію про це та відео з камер спостереження залкаду освіти оприлюднили на Фейсбук-сторінці «Голоско».

«Цей чоловік перевдягнувся в жінку і зайшов в 43 школу, пішов в жіночий туалет і сказав дівчинці (другокласниці) роздягнутися, бо нібито він лікарка. Дівчинки не було 20 хвилин і за нею пішла вчителька. Він злякався, відштовхнув вчительку та втік», – йдеться в повідомленні.

Як додають у пресслужбі ЛМР, факт проникнення сторонньої особи виявили вже у двох школах, однак там не уточнюють, у яких саме. Також зафіксували інциденти між учнями шкіл та цією людиною. Усі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та Ювенальній превенції у Львівській області.

Поліція проводить розшук невідомої особи, порушено кримінальну справу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!