Політична реклама

Нова транспортна мережа Львова збільшила час у дорозі на третину. Експеримент

1655 2
Журналісти медіа-порталу «Твоє місто» випробували нову транспортну мережу Львова -проїхали свій старий маршрут за новою схемою. Для експерименту ми обрали маршрут від пл. Галицької до вул. С. Петлюри (район Любінської). Що у нас вийшло - читайте нижче.

За старою схемою від пл. Галицької до вул. С. Петлюри можна було заїхати маршруткою № 70 (центр -  вул. Героїв УПА  -  вул. Любінська). Зараз, після впровадження 1 січня нової транспортної мережі у Львові, цього маршруту немає, натомість проїхати цю відстань можна лише двома маршрутками. 

Отже, починаємо експеримент:

10:20 – ми на зупинці «Площа Галицька».  Через декілька хвилин під'їжджає автобус № 6а.

10:25 – автобус рушив з місця і виїхав на вул. Городоцьку (до церкви Анни).

10:37 – проїхавши затори на Городоцькій, ми - на місці призначення. Тут нам потрібно перейти на зупинку навпроти і пересісти у маршрутку №51.

10:43 – автобус під`їжджає, ми – їдемо.

10:54 – ми - на кінцевій точці своєї подорожі на вулиці С. Петлюри.

Підбиваємо підсумки: дорога від пл. Галицької до вул. С. Петлюри зайняла у нас 34 хвилини, з чого 6 хвилин забрала пересадка з однієї маршрутки в іншу.

Натомість на добирання по-старому (маршруткою №70) із тих самих зупинок ми витрачали 20-25 хвилин, що на 10-15 хвилин менше.

Витрати ж на дорогу у нас збільшились удвічі – до 4 грн.

Нагадаємо, за новою транспортною схемою у Львові курсує 51 міська маршрутка і 2 сполученням Рясне-Львів.

Схеми руху та поради, як розібратись у транспортних змінах - дивіться за посиланням.


Читайте також:
5 Січня, 2012 00:55
ПАТРІОТ-ОТ-ОТ:) Шановні мешканці пр.Чорновола ( прилеглих до вулиць Ю.Липи , Варшавська та всіх мешканців кінця пр.Чорновола ) давайте обєднаємо всі наші зусиля , та вибєм у влади автобус 4-а який колись курсував по номеру 5 і мав кінцеву біля БОБМИ !!!
1580 ТЕЛЕФУНУЙТЕ НЕГАЙНО !!!ГАРЯЧА ЛІНІЯ МІСТА .
Цей хаос треба припиняти !!!!
ТІЛЬКИ ГРОМАДОЮ МИ ЗМОЖЕИ ДОСЯГТИ БАЖАНОГО . ПОДЗВОНІТЬ ВЖЕ НОМЕР БЕЗКОШТОВНИЙ 1580 ВИСКАЖІТЬ СВОЮ ДУМКУ , ТАМ ОПЕРАТОРИ ПРИЙМАЮТЬ СКАРГИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ !!!
4 Січня, 2012 14:43
ЛІНА На Сихів з топольної тепер йде аж чотири маршрутки через привокзальну! Мабуть це найкоротша дорога!Дякуємо що не через Левандівку!!! А загалом за безглуздою новою схемою через вул. Городоцьку проїзджає аж 20 з 46 маршрутів а через Степана Бандери 15.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!