П'ять об'єктів на Львівщині, які продали з аукціону за високу ціну

2930 0
Наразі загальний дохід від продажів становить 525 млн грн.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

З початку року на Львівщині у державній системі Prozorro.Продажі оголосили 274 електронних аукціонів. З них успішно відбулось – 116, відмінили – 10, очікують підписання протоколів та договорів – 18. Наразі загальний дохід від продажів становить 525 млн грн. Якщо всі учасники підпишуть протокол та договір до державного бюджету надійде ще понад 60 млн грн. Про це повідомив Tvoemisto.tv директор департаменту економічної політики Львівської ОВА Степан Куйбіда. 

Які успішні аукціони відбулися на Львівщині

1.Сторонибабський спиртзавод. Стартова ціна становила – 53,3 млн грн. Вдалось продати за 142 млн грн. Переможець аукціону ТОВ «ЕС-ОЙЛ». 

2. Струтинський спиртзавод. Стартова ціна – 31,3 млн.грн. Продали за 77,2 млн.грн. Переможець – ТОВ «Нью Айті Солюшинс». 

3. ЄМК державне підприємство «Західний експертно-технічний центр Держпраці», що у Львові на вул. Богдана Хмельницького 233А. Стартова ціна – 37,3 млн грн, зголосились купити за 37,59 млн грн. Переможець – ТОВ  «Ай ті Юнайтед». 

4. Нежитлове приміщення на 550 м² на вул. Богдана Хмельницького, 11 у Львові. Стартова ціна – 10,2 млн грн, продали за 25 млн грн. Переможець «ПП Бутси Бест Прайд». 

5. Готель «Власта», що на вул. Клепарівській, 30 у Львові. Участь в аукціоні взяли 23 учасників. Стартова ціна лоту становила майже 7 мільйонів  гривень. Під час торгів вартість  зросла у 16 разів. Компанія «Магнус Трейдінг Україна» запропонувала найвищу ціну – 115 млн грн, вона й стала переможцем аукціону. Згодом стало відомо, що за фактом продажу готелю «Власта» відкрили кримінальне провадження за зловживання владою та службовим становищем. Антимонопольний комітет України викрив змову між ПП «Євго ІФ» і ПП «Будівельна компанія «Будшлях». 

Читайте також: На Львівщині на торги виставили 20 земельних ділянок

Які аукціони відбудуться до кінця листопада

На Львівщині у місті Старий Самбір планують продати приміщення загальною площею 112,4 м². Стартова ціна – 5 тис. 290 грн. Аукціон відбудеться 20 листопада. Деталі тут.  У Сколе планують продати групу інвентарних об'єктів. Старова ціна – 10 тис. 250 грн. Аукціон відбудеться 20 листопада. Деталі тут.

У Львові на вул. Ковжуна, 10 планують продати групу інвентарних об’єктів рухомого державного майна, яке входило до складу цілісного майнового комплексу структурного підрозділу – друкарського цеху. Стартова ціна – 28 тис. 893 грн. Аукціон відбудеться 24 листопада. Деталі тут. 

Читайте також: Закинутий комплекс будівель на Львівщині продали за понад мільйон гривень 

До приватизації також готують: 

  • ЄМК ДП «Львівський державний інститут з проектування нафтопереробних і нафтохімічних підприємств», що розташований на вул. Золотій, 8
  • ЄМК ДП  «Львівський науково-дослідний  і  проектний  інститут «Львівбудмндіпроект», що на вул. Тернопільській, 10.
  • ЄМК ДП  «Роздільське гірничо-хімічне підприємство «Сірка», що у Новому Роздолі на вул. Гірнича, 2.
     

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!