Політична реклама

Під час Євро-2012 водіям, щоб заїхати додому в центр Львова, треба буде мати перепустку на в’їзд

1627 0
На час проведення ЄВРО-2012 центр Львова буде закритий для проїзду автомобілів. Тим, хто живе на центральних вулицях, а також закладам громадського харчування та іншим підприємствам, заклади яких розміщені у межах закритої частини міста та їхнім постачальникам для доставки продуктів, потрібно буде отримати перепустку на в’їзд. Їх видаватиме департамент «ЄВРО-2012» ЛМР до кінця травня.

«Підставою для отримання перепустки для мешканців буде документ, який підтверджуватиме проживання людини на вулиці, яка буде закритою. Для підприємств – адреса закладу», - наголосили у департаменті «ЄВРО-2012» ЛМР.

Нагадаємо, у дні матчів центральна частина міста буде закрита для руху транспорту, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Йдеться навіть не про схему вихідного дня. Закритою буде значно більша територія до університету ім.Франка-вул.Стефаника. Адже від університету курсуватимуть шатл-баси. Ще однією платформою для відправлення шатл-басів буде пл.Петрушевича», - розповіли у департаменті «ЄВРО 2012» ЛМР.

Загалом, пр.Свободи буде закритий для руху транспорту з кінця травня і впродовж цілого червня. «На пр.Свободи буде розміщена фан-зона. Вона діятиме з 7 червня. Але проспект буде закритий для руху раніше для того, щоб виконати роботи з монтажу», - зазначили у департаменті «ЄВРО 2012» ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!