Київ

Підрядник «наварив» майже 400 тисяч на ремонті медзакладу в Пущі-Водиці, — прокуратура

599 0
Покарання передбачає до 8 років позбавлення волі

Привласнив майже 400 тис. гривень бюджетних коштів на ремонті доріжок та паркану медичного закладу - судитимуть підрядника. Про це повідомляє столична прокуратура

За даними слідства, підозрюваний,  керівник підрядної організації, з метою заволодіння бюджетними коштами вступив у злочинну змову зі службовими особами медичного закладу, що знаходиться на території Пущі Водиці в Оболонському районі столиці.

Після виконання капітального ремонту асфальтових доріжок та паркану медичного закладу підозрюваний завищив суми витрат на вказані роботи, чим спричинив збитків державі на 366 тис. грн.

Наразі обвинувальний акт відносно підрядника скеровано до суду для розгляду по суті.

Відносно інших осіб, причетних до розкрадання бюджетних коштів, матеріали виділені в окреме провадження та проводиться досудове розслідування.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі із позбавленням права обіймати певні посади и займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!