Покращення систем ППО та інспекція шкіл. Головні події дня у Києві

692 0
Дайджест новин за 7 липня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Безпекова ситуація

За словами голови Київської міської військової адміністрації Миколи Жирнова, система протиповітряної оборони столиці поповнюється та вдосконалюється.

«Сьогодні ППО у такому стані, який дозволяє виконувати завдання щодо оборони столиці. З кожним днем ця система поповнюється та зміцнюється. Ви можете це відслідковувати поза кількістю розгромленої ворожої авіації та ракет по всій Україні», – сказав він в ефірі телеканалу «Київ», передає Liga.net.

Інспекція садків та шкіл 

У Києві інспектують школи та дитячі садочки, зокрема, на наявність сховищ. До складу комісії входять представники ДСНС, поліції, представник цивільного захисту адміністрації та члени управління освіти. 

Майбутнє символіки на щиті монумента Батьківщина-мати

Міністерство культури та інформаційної політики разом з Мінцифри запустили опитування про майбутнє символіки на щиті монумента «Батьківщина-мати» у Києві. Наразі там розташований радянський символ − герб СРСР. Опитування проходитиме з 7 по 21 липня цього року в застосунку «Дія».

Температурний рекорд 

Липень у столиці розпочався зі спеки. У місті оновлено температурний рекорд. За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського, максимальна температура повітря 6 липня у Києві досягла +34,3°С. Попереднє рекордне значення зафіксували у 1924 році, і воно дорівнювало +33,9°С.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!