Два будинки, шість квартир та понад 8 млн грн доходів. Декларація ексвійськкома Самбірщини

11744 0
Колишній керівник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич подав свою декларацію при звільненні з посади у 2023 році.
Фото: Голос Самбірщини

Фото: Голос Самбірщини

Колишній керівник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич подав свою декларацію про доходи при звільненні з посади у 2023 році. У ній він вказав, що його сім’я отримала 8,3 млн грн доходів, два житлові будинки та новий придбаний автомобіль Lexus. Tvoemisto.tv переглянуло, що задекларував ексвійськком та що набув у власність за підзвітний рік. 

Доходи, грошові активи та фінансові зобов’язання сім’ї Бабичів

За 2023 рік сім’я Бабичів задекларувала 8 млн 377 тис. грн доходів. З них зарплата Сергія Бабича становить 1 млн 836 тис. грн, зарплата ж дружини, яка працює у Самбірській центральній районній лікарні, становить 91 тис. грн.

Окрім того, сім’я отримала Бабичів отримала 6 млн 312 тис. грн від продажу нерухомості та автівок. Йдеться про Toyota LC GRJ (2019 року) та Volkswagen E-Golf (2019 року) та три одиниці нерухомості.

Грошові активи – 1 млн 700 тис. грн. 

Також у сім’ї є і фінансові зобов’язання – дві позики, які Сергій Бабич взяв у 2021 (100 тис. доларів) та 2022 (60 тис. доларів) роках. 

Нерухомість, недобуди та автівка Бабичів

Найбільшим утримувачем нової сімейної нерухомості у 2023 році була донька Софія Бабич, яка у 2023 році стала власницею двох житлових будинків (259 м² за 700 тис. грн у Стрілковичах; 106 м² за 300 тис. грн у Самборі) та земельної ділянки (136 м² за 60 тис. грн у Самборі). Проте єдиний дохід дівчини – 13 тис. грн стипендії від Львівського національного університету.

Також Бабичі були власниками ще шістьох квартир, двох земельних ділянок, двох кладовок та паркомісця. Зазначимо, що п’ять квартир у Львові та одна в Києві, дві кладовки, два паркомісця належать саме дружині Ірині Бабич. 

Окрім вказаного, у 2023 Сергій Бабич став власником Lexus RX350 2021 року випуску, який на момент придбання вартував понад 1 млн 6 тис. грн. 

Також додамо, що у вересні минулого року НАЗК виявило необгрунтовані активи у Сергія Бабича, сумарна вартість яких становить 4,4 млн грн. 

Нагадаємо, що раніше Tvoemisto.tv розглядало декларацію колишнього керівника Львівського обласного ТЦК та СП Олександра Тіщенка. Деталі – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!