Політична реклама

Попри заборону паркування на вулиці Крушельницької у Львові машини і далі стоять (ФОТО)

2981 2
Водії і далі паркують свої авто на вулиці Крушельницької, що біля парку імені Івана Франка у Львові. При тому загороджуючи смугу для проїзду автобусів. Як повідомили медіа-порталу «Твоє місто» у Львівській міській раді, знаки про заборону паркування та відведення окремої смуги для громадського транспорту встановили ще у суботу, 10 грудня. Втім досі не визначили альтернативних місць для паркування. Через це водії "стають під знак".

Це – перший експериментальний проект відвідення окремої смуги руху лише для громадського транспорту у Львові, - розповідає начальник управління транспорту та зв`язку ЛМР Микола Жук:

«Цей пілотний проект затвердили на комісії з безпеки дорожнього руху. Станом на тепер на вул. С. Крушельницької встановлено дорожні знаки про заборону зупинки, а по обіді вздовж тротуарів будуть розміщені наліпки з написом «зупинка заборонена», - пояснив М. Жук.

Сьогодні, на п`ятий день заборони, журналісти медіа-порталу «Твоє місто» поїхали на вулицю Соломії Крушельницької, щоб подивитись, як водії дотримуються нових правил. 

Контролювати виконання рішення та штрафувати водіїв за паркування у забороненому місці (а це - 255-340 грн) повинна ДАІ. Але, як нам розповіла інспектор ВДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області Ірина Пилат, виконати рішення зараз даївці не можуть.

«Щоб це рішення виконати, треба туди поставити наряд Державтоінспекції, які будуть нести там службу і звідти не будуть від`їжджати. Але стількох працівників у нас наразі немає", - зазначила І. Пилат.

Покарати порушників пост-фактум, за словами інспектора, майже нереально: водіїв може не бути на місці.

Чи є неподалік від вулиці Крушельницької у Львові інші місці для паркування, дивіться у відеосюжеті від "Твого міста" згодом. 

Нагадаємо, з першого січня 2012 року у Львові діятиме нова транспортна мережа, відтак, у місті курсуватиме 46 автобусних маршрутів замість 78. 

Для ознайомлення із нововведенням схеми маршрутів розмістять на зупинках та буклетах.


Читайте також:
14 Грудня, 2011 12:51
тарас «Щоб це рішення виконати, треба туди поставити наряд Державтоінспекції, які будуть нести там службу і звідти не будуть від`їжджати. Але стількох працівників у нас наразі немає", - зазначила І. Пилат.
А ви подивіться, як за кордоном всюди поводяться з такими порушниками! Інспектор проходить раз на певний час і виписує/роздруковує квитанцію про сплату штрафу й залишає її на лобовому склі авто. Далі все відслідковується автоматично - якщо штраф за порушення правил паркування не оплачено у встановлений термін - водієві приходить повідомлення додому або передається все в суд.
14 Грудня, 2011 12:19
Санта Бо бидло треба вчити!
А де мінти? Чи вони виповзають коли якась високо[***] приїздять?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!