Стало відомо, коли надрукують підручники для 6-х класів НУШ

2112 0
У МОН планують надрукувати підручники із 9 предметів.
Фото умовне

Фото умовне

У Міністерстві освіти й науки України до вересня планують надрукувати підручники із 9 для 6-х класів, що навчаються за системою НУШ. Про це повідомив заступник міністра з питань середньої освіти Андрій Сташків під час панельної дискусії «НУШ: перезавантаження» на освітньому фестивалі «Вчителі майбутнього» у Львові.

«З 14 предметів, які є у 6-му класі, до 1 вересня ми очікуємо надрукувати 9 предметів. Точні переліки цих 9 предметів будуть опубліковані на сайті МОН, тому стежте за новинами. Підручники для решти предметів також будуть надруковані, але не до 1 вересня, бо на це бракує бюджету» , — зазначив він.

Читайте також: Не треба буде репетиторів, або Як зміниться середня школа

Зазначимо, у Львові відбувся найбільший освітній фестиваль «Вчителі майбутнього». Його спільно організували ГС «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST». 

Нагадаємо, першу партію підручників з української мови для НУШ доставили в Україну. До кінця червня планують отримати усі 503 тисячі підручників з української мови для 5 класу, які до 1 вересня з'являться у школах.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!