Страти в Україні були частиною плану путіна щодо вторгнення, – британська розвідка

2261 0
Повідомлення про вбивства у стилі страти мирних жителів зі звільнених районів викликають жах і холодять кров.
Знищений російський танк/фото: pravda Gerashchenko

Знищений російський танк/фото: pravda Gerashchenko

Позасудові страти входили в плани путінського вторгнення в Україну. Про це у своєму Twitter написав керівник британської розвідки MI6 Річард Мур.

Читайте також: За злочини відповідальний кожен, хто має російський паспорт. Реакція соцмереж на «Бучанську різанину»

«Ми знали, що плани путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими і розвідувальними службами», – написав Річард Мур.

За його словами, повідомлення про вбивства у стилі страти мирних жителів зі звільнених районів викликають жах і холодять кров.

Таким чином Річард Мур відреагував на заяву глави МЗС Британії Ліз Трасс з засудженням масових вбивств мирних жителів у звільнених містах і селах Київщини.

Нагадаємо, що Ірпінь, Бучу, Гостомель та всю Київську область звільнили від російських військ. Але після звільнення Київської області від російських загарбників з’явився фотоархів вчинків антилюдяності в Бучі, Ірпені, Гостомелі, де сотні, тисячі вбитих, роздертих, зґвалтованих, пов'язаних мирних громадян України. Їх російські окупанти вбили з особливим звірством. На реакції соціальних мереж на Бучанську різню та інші звірства ворога у містах під Києвом читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!