ТОП-3 соціальних відеролики до Дня перемоги

2679 0
Напередодні травневих свят презентували соціальний проект «Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо!». Серія із 2 відеороликів створена креативним агентством TABASCO на замовлення групи «Інформаційний Опір», за сприяння Національної гвардії України і Національного військово-історичного музею України в рамках інформкампанії до 9 травня. Активісти «Українського кризового медіа центру», в свою чергу, з ініціативи Українського інституту національної пам’яті теж створили ролик до 8-9 травня.
фото: unian.ua

фото: unian.ua

Виробництво роликів і організацію зйомок у рамках проекту «Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо!» взяв на себе продакшн Limelite Studio, режисером виступив Елі Свердлов (Ізраїль), а опертором проекту став Дмитро Яшенков. У роликах знялися народний артист України Володимир Дмитрович Талашко, заслужена артистка України Ніна Василівна Антонова, молоді актори Ярослав Кучеренко та Тетяна Храпач.

"Україна понесла надзвичайні втрати внаслідок війни. Під час бойових дій та в полоні загинуло 3-4 млн військових, підпільників і цивільних, 4-5 млн цивільних загинуло через окупаційний терор та голод в тилу... Не забудемо", - йдеться в коментарі до відео на сторінці Інституту національної пам’яті у Facebook. 8 травня – День пам’яті та примирення, коли ми згадаємо кожну жертву війни. 9 травня – День перемоги над нацизмом, коли ми вшануємо ветеранів, які 70 років тому страшною ціною заплатили за перемогу, нагадує УКМЦ.

За інформацією: Українська правда. Життя

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!