ТОП-5 ресурсів для пошуку можливостей за кордоном

6500 0
Для тих, хто шукає можливостей для подорожей, навчання чи роботи за кордоном пропонуємо підбірку сайтів, на яких можна знайти ґранти, конкурси, вакансії, стажування, міжнародні проекти, літні школи, тощо.
фото: melni.me

фото: melni.me

1. Велика ідея

Сайт дуже зручний у використанні, містить понад 200 можливостей щомісяця – гранти, конкурси, події, школи з різних спеціальностей та для людей різного віку, які проходять як на території України, так і в різних куточках світу.

2. Litcentr

Тут знайдуть можливості розвитку свого таланту літератори: письменники та поети, а також журналісти.

3. Unistudy

Інформація на цьому сайті надається українською мовою, що зручно для тих, хто не досконало володіє англійською, проте оновлюються можливості на ньому не надто часто.

4. Mladinfo

Один з тих сайтів, на яких регулярно з’являються нові конкурси, міжнародні програми та тренінги. Варто просто час від часу переглядати їх, обирати той чи інший цікавий проект і вирушати за новими знайомствами та досвідом.

5. Platforma

На цьому сайті, окрім цікавих статей, є і розділ «Можливості», в якому зібрані варіанти навчання, стажування в різних куточках світу, а віднедавна ще й вакансії роботи у Києві.

Джерео: melni.me.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!