Політична реклама

Tvoemisto.tv визначило переможця фотоконкурсу «Ми любимо Україну»!

1313 5
Переможець фотоконкурсу - Євген Педченко, отримає два квитки на ювілейний концерт гурту «Океан Ельзи», що відбудеться 31 травня на «Арені Львів».

Його світлина під назвою «Повільно, але впевнено ми рухаємося до кращого майбутнього!» зібрала найбільшу кількість голосів.

Вітаємо переможця та бажаємо приємних вражень від концерту!


Читайте також:
27 Травня, 2014 23:59
Реаліст Твоє місто, моя вам порада, зробіть адекватну систему голосування, яка була б підкріплена до акаунту користувача (vk, facebook, ...), бо не секрет, що IP-адресу можна штучно міняти і не один раз. Тоді подивимось скільки реального голосів будуть отримувати учасники таких конкурсів! Успіхів!
27 Травня, 2014 12:32
Твоє місто Шановні читачі, Твоє місто завжди детально аналізує перебіг кожного з наших конкурсів. Цей також не був винятком. У на зафіксована кожна ІР-адреса з якої голосували за кожне фото. Тому переможця визначено справедливо. Водночас, повідомимо, що найбільша кількість накруток (які ми вже навіть не віднімали) є в учасників, які зайняли друге, третє та четверте місце. При потребі ми готові виставити прінт-скріни публічно. З повагою, редакція сайту Твоє місто.
27 Травня, 2014 00:15
Ігор Мдаа... такий конкурс, думав хоч нормально оцінять, а тут просто вирішили не паритись і нічого не перевіряти. А як же справедливість?
26 Травня, 2014 20:15
Оля Чому ж Ви накрутчика не дисваліфікували? І станом на 00:00 був зовсім інший рейтинг. Дуже нечесні в Вас конкурси ((
26 Травня, 2014 17:34
Аня В фотоконкурсі приймали участь багато учасників, які чесно збирали голоси, а переміг накрутщик голосів і ніхто навіть це не перевірив.
Ну в принципі як завжди все в нашій країні робиться через ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!