Політична реклама

У банках Львова немає доларів і євро

2053 1
У львівських відділеннях банків – дефіцит валюти, клієнти розкуповують долари і євро.

У касах банку «Львів» розповіли, що люди масово скуповують долари і євро, інформує Гал-інфо. В касах можуть продати валюту лише тоді, коли хтось із відвідувачів принесе і здасть.

Не було доларів взагалі у касах «Кредобанку», «Енергобанку», «Піреус-банку» та «ПроКредитБанку». В «Піреус-банку» повідомили, що продають валюту лише клієнтам. Однак, на цей момент не можуть допомогти навіть їм, бо долари і євро не закупили відділення банку в Києві.

Не більше 200 доларів у одні руки продають у відділенні «EXIM-банку».

У банках люди питають переважно за доларами, а не євро чи іншою валютою. 


Читайте також:
11 Січня, 2014 16:45
333 Луцький «Західінкомбанк» - загальноукраїнська банківська афера ціною 334 млн.грн. та 15 тис. ошуканих вкладників під прикриттям НБУ. Київська, Львівська та Херсонська філії цього «банку» вже закриті. Президент покриває цей ОБЩАК ПР. Такий "Президент" українцям не потрібен !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!