На вулиці Бандери встановили антипаркувальні стовпці, але їх ще не замостили. Фото

1817 0
Підрядник обіцяє замостити ділянки до кінця березня.
Фото: Yura Martynovych

Фото: Yura Martynovych

У Львові, на вул. Бандери, нещодавно замощені антипаркувальні стовпці практично понищені – вони стоять криво, у талій воді від снігу, деякі підперті бруківкою. Це стало помітно відразу після того, як зійшов сніг.

Читайте також: Десятки паркомісць і звужена проїзна частина. Якою буде вулиця Бандери після реконструкції

«На вул. Бандери встановили антипаркувальні стовпці. Однак, коли зійшов сніг, стала помітною якість встановлення цих стовпців. Чи будуть їх доробляти, чи залишать так?»,написав на Фейсбук-сторінці Гарячої лінії Львова Юра Мартинович.

Читайте також: Коли на відремонтованій вулиці Бандери запрацюють світлофори

Як пояснили в ЛКП «Львівавтодор», оскільки на вул. С. Бандери досі триває реконструкція, роботи із встановлення стовпців підрядна організація не завершила. А завершити планує наприкінці березня.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, Фото

«Підрядна організація розпочала роботи щодо встановлення антипаркувальних стовпців, згідно з проєктом, на ділянці по вул. С. Бандери. У ЛКП «Львівавтодор» зазначили, що реконструкція ще не завершена і встановлення антипаркувальних стовпців триває, підрядник замостить ділянки до 31.03.22 року. Про результат повідомимо», – відповіли на Гарячій лінії.

Нагадаємо, що проєкт реконструкції Бандери, «Вулиця для всіх», фінансували за кошти Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ). Його обрали з-поміж трьох ідей під час багатьох етапів урбаністичних та громадських слухань. На слуханнях львів’яни вимагали залишити бруківку та розширити вулицю до чотирьох смуг замість пропонованих двох. За словами тоді чинного головного архітектора Львова Юліана Чаплінського, ширини наявної вулиці не вистачає, аби облаштувати там виділені смуги, а для розширення доведеться зрізати дерева. Тоді проєкт підкоригували і повернули бруківку.

На початку ремонту планували, що дорожнє покриття вулиці буде комбінованим. Стару бруківку мали залишити хіба що у міжколійному просторі та у слотах для паркування. Втім, у грудні минулого року, коли вже активно велись роботи, при замощуванні вулиці вирішили не використовувати римського каменю. Дорогу вистелили дрібною бруківкою-мозаїкою, а між рейками грубою бруківкою. Вартість реконструкції вулиці С. Бандери становить 209 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!