У Києві готуються до підтоплень під час дощу

822 0
Ще за кілька днів до прогнозованих опадів працівники гідрослужб почали очищати решітки зливостоків й дощоприймальні колодязі.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Сьогодні в Києві – дощі, тож комунальники моніторять місця ймовірних підтоплень та очищують зливостоки. Про це повідомляють в «Київавтодор», передає КМДА. 

«Протягом 5 січня у столиці очікуються дощі, гідрослужби «Київавтодору» розпочали чергування. Також фахівці моніторять місця ймовірних підтоплень. Ще за кілька днів до прогнозованих опадів працівники гідрослужб почали очищати решітки зливостоків й дощоприймальні колодязі», – пояснили в адміністрації.

Читайте також: У київській міській електричці проїзд можна оплатити карткою 

У ніч проти п’ятниці синоптики прогнозують дощ з переходом у мокрий сніг. Сніг очікують і вранці п’ятниці. Уже з цієї ночі температура опуститься до -1°С. Вночі ж проти суботи прогнозують до -11°С. Морозною буде і неділя. Протягом дня очікують -6°С, вночі – до -10°С. Аби не допустити ожеледицю, дорожня служба міста оброблятиме вулиці протиожеледними засобами.

Нагадаємо, у Києві 5 січня – сильний вітер. Мешканцям радять бути обережними та триматись подалі від рекламних щитів.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!