Київ

У Києві хлопець вдарив дівчину-баристу та хвалився роботою в КМДА – реакція відомства

1047 0
Як виявилось, молодик теж бариста.

У Києві хлопець вдарив дівчину-баристу через те, що йому не зробили лате на банановому молоці. Потім він почав стверджувати, що йому за це нічого не буде, адже він працює у КМДА.

Однак це виявилося неправдивою. У пресслужбі Київської міської державної адміністрації повідомили, що Володимир Шевченко [ім'я молодика – Ред.] був стажером приватного закладу, який за договором оренди працює в будівлі київської мерії та надає послуги у сфері харчування.

У КМДА уточнюють, що Володимир стажувався на позиції баристи у кафе. Хлопця вже звільнили із закладу на прохання мерії.

«Подібна поведінка неприйнятна ні серед співробітників структурних підрозділів КМДА, ні серед підрядників чи партнерів міської адміністрації. У структур міської влади нульова толерантність до насильства, і нам дуже прикро, що така ситуація сталася з працівниками Bro Bar. Сподіваємося, що правоохоронні органи відповідно відреагують на цей випадок», – додали у відомстві.

На своєму акаунті в Instagram, замість вибачень, він написав "щемливий" пост, про те, що він зганьбив своїх батьків, не зумівши стримати емоцій

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!