Київ

У Києві затримали серійного крадія електросамокатів

732 0
Також у зловмисника виявили гранату із запалом та набої до автоматичної зброї. Чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення.
Фото: Поліція Києва

Фото: Поліція Києва

У Дарницькому районі Києва за численними скаргами про крадіжки прокатних електросамокатів, затримали зловмисника. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

Ним виявився 37-річний місцевий житель, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок та незаконне заволодіння транспортним засобом.

«Зловмисник пересувався на велосипеді та в його рюкзаку ми виявили акумуляторну батарею, яку він зняв з іншого електросамокату, а також інструменти для вчинення злочинів: набір викруток, газовий пальник, плоскогубці, дроторіз тощо. Ми провели невідкладний обшук за його місцем мешкання та виявили численні комплектуючі до самокатів і два електросамоката. Крім того, ми вилучили у крадія гранату Ф-1 із запалом та набої до автоматичної зброї», – повідомляють у поліції.

Слідчі Дарницького управління поліції затримали підозрюваного та розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану та ч.1 ст. 263 ККУ – незаконне поводження з бойовими припасами та за погодженням Дарницької окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Фото: Поліція Києва

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!