Київ

У Києві зросла кількість госпіталізованих хворих на грип та ГРВІ

559 0
Збільшилась кількість хворих дітей.
Фото умовне

Фото умовне

За останній тиждень у столиці зареєстровано 11 620 нових випадків захворювання на грип і ГРВІ, зокрема на COVID-19. Про це повідомили У Київському міському центрі контролю та профілактики хвороб. 

«Рівень захворюваності вдвічі нижчий епідемічного порогу. Наразі цей показник становить 393,59. Загалом у місті порівняно з попереднім тижнем спостерігається зниження захворюваності на 25,1% у дорослих і дітей. Зокрема, дорослих захворіло 5 017 (зниження на 27,1%), дітей – 6 603 (зниження на 23,6%)», – йдеться у повідомленні.

Медики зазначають, що діти становлять 56,8% від загальної кількості, тоді як попереднього тижня – 55,6%. Захворюваність серед дітей шкільного віку зросла на 10,1%. Зокрема, серед школярів зареєстровано 3 580 випадків.

Порівняно з попереднім тижнем зросла госпіталізація серед хворих на грип і ГРВІ.

«Так, до столичних медзакладів за останній тиждень госпіталізовано 289 осіб, 157 із яких – діти.Зокрема, госпіталізовано 141 хворого на COVID-19, із них 26 – діти. У відділенні реанімації та інтенсивної терапії перебуває 12 дорослих пацієнтів. Загалом минулого тижня на COVID-19 захворіли 859 осіб, зокрема 66 дітей до 17 років»– додали у Центрі.

Окрім того, зареєстровано 7 летальних випадків серед дорослих.

____________________________________________________________________________________

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!