Київ

У Київському парку заблукала родина з дитиною

654 0
Сім'я звернулась до ДСНС по допомогу

Родина із 13-річною дитиною заблукала у Національному парку «Голосіївський». Про це розповіли на сторінці парку у Facebook.

Родина з 13-річною донькою вирішила прогулятися по території НПП Голосіївський, не знаючи місцевості та ігноруючи заборону, щодо відвідування лісів під час воєнного стану.

Люди були впевнені, що не відійшли далеко від трамвайної колії і продовжували прогулянку, поки не зрозуміли, що заблукали - вони не уявляли, де вони і телефонний зв'язок був відсутній. Їм знадобилось багато часу, щоб знайти місце, з якого вони зателефонували до 101, а ДСНС вже зв'язалось із співробітниками парку.
 
«І тут вперше за прогулянку родина вчинила правильно. Вони залишились біля квартального стовпчика, про який згадали у повідомленні ДСНС. Кілька годин блукання і змерзла, але щаслива родина була знайдена нашими лісниками у 71 кварталі Межигірського лісництва. За цей час вони "наблукали" 10 км», - йдеться у повідомленні.
 
 
Співробітники парку нагадують, що в Києві і в області діє заборона відвідування лісів під час воєнного стану.
 
Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!