Політична реклама

У Льовові облаштовують зупинки громадського транспорту

1481 0
Активісти руху "За якісний транспорт" спільно із членами ГО "Українське товариство захисту і розвитку електротранспорту" розпочали проект розміщення на зупинках громадського транспорту трафаретів із інформацією про автобусні маршрути, які на цих зупинках зупиняються.

Про це повідомила група "Транспорт Львова", повідомляє Експрес.

"Частину зупинок громадського транспорту взагалі не обладнано відповідними дорожніми знаками, тож знайти їх можна за скупченнями людей на тротуарі, там, де знаки встановлені, на них часто відсутня інформація про маршрути" - говорять активісти.
Відповідно до правил благоустрою міста Львова облаштування і утримання зупинок громадського транпорту належить до компетенції ЛКП "Львівелектротранс", а також райдержадміністрацій.

Перші трафарети були розміщені на зупинках в районі перехрестя "Пасічна - Личаківська - Тракт Глинянський" - тут на міські маршрути сідають гості міста, які прибувають на Автостанцію №6 із районів Золочева та Перемишлян.

На трафаретах зазначено номери маршрутів, вулиці прямування цих маршрутів, а також інформацію про перевізників, що обслуговують ці автобусні маршрути.

Також подані координати структур, відповідальних за санітарно-технічний стан зупинок та за якісні перевезення на маршрутах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!