Політична реклама

У Львівській філармонії покажуть музичну виставу для дітей

1496 0
На сцені Львівської філармонії 12 лютого о 14:30 відбудеться музично-поетична феєрія «Подарунок лісового чарівника»

Солісти Львівської філармонії створять чарівну казкову атмосферу, у якій діти побачать, які у світі є чудеса, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У казці ролі виконають: Інна Павлюк, Ліля Винницька, Володимир Пономаренко, Наталія Грановська, Назар Тацишин, Віталія Голубнича, Ніна Карпінець, Ірена Грех, Ірина Стефанко, Ольга Фенюк. Цікавою для дітей буде програма фокусниці Оксани Кузіної.

Казка триває близько 60 хв. Режисер-постановник - Любов Фітьо. Автором казки «Подарунок лісового чарівника» є відомий львівський композитор - Євген Заставний.

«Подарунок лісового чарівника» допоможе дітям краще вивчити улюблених звірів та їхні особливості та навчить дітей любові до музики.

Як розповіла режисер-постановник Львівської філармонії Любов Фітьо, ідея казки виникла під час роботи журі фестивалю «Зоряний спалах». Композитор Євген Заставний дізнався про музичні дитячі вистави у філармонії: «Пан Коцький», «Лис Микита», «Дитяча розважальна» і запропонував поставити у Львівській філармонії свою казку для дітей молодшого і середнього віку, в якій вже є музичний супровід.

Вартість квитків, грн: 20, 30
Квитки продаються у касі філармонії щоденно з 11.00 до 19.00 (235-89-46)
та на ticketclub.com.ua.
Абонементи дійсні


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!