Політична реклама

У Львові діють безкоштовні гуртки англійської мови

4149 0
У Львові діти можуть безкоштовно навчатись англійської мови в дитячих клубах. Цього тижня новий гурток розпочав працювати в УДЮМК Личаківського району. Зараз продовжується набір дітей.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Гурток «Веселі Хвилинки» запрошує дітей від 4 до 9 років на безкоштовні заняття з англійської мови. При гуртку діятимуть групи, розподілені залежно від віку та рівня підготовки діток. В одній групі навчатимуться дошкільнята (4–5 років), а в двох групах ― школярі (6–9 років). Заняття відбуваються за адресою: вул. Коціловського, 16.

Як зазначають організатори, дітей навчатимуть фонетиці, мовним правилам, техніці читання. Для кращого засвоєння матеріалу, на заняттях проводитимуться ігри. Крім того, гуртківці вчитимуть вірші та пісні, ставитимуть невеличкі п’єси. Також для гуртківців надаватимуться консультації щодо шкільної програми.

Ще один англомовний гурток розпочне свою роботу наступного тижня. Гурток діятиме при УДЮМК Галицького району за адресою: вул. Огієнка, 18 (клуб «Орієнтир»). Тут навчатимуться школярі 9–12 років. Заняття в гуртку безкоштовні.

За довідками можна звертатися за номером телефону 254-62-63 (УДЮМК Личаківського району).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!